Torres: minden meccsünket nyernünk kell

A Liverpool spanyol támadója bízik abban, hogy sikerül megcsípniük a bajnokságban a BL-szereplést érő negyedik helyet.

A Sunderland elleni meccsen Fernando Torres kétszer is betalált, és a gólokkal együtt megjött a spanyol támadó önbizalma. „Meg kell nyernünk a hátralévő hat bajnoki meccsünket, és akkor meg odaérhetünk a negyedik helyre. A hétvégi formánkat kell tartanunk, és akkor bárki ellen győzhetünk, és az Európa Ligában is jó esélyünk lehet a végső sikerre” – nyilatkozta Torres.

A tabella jelenlegi állása szerint a Liverpoolnak egy kisebb csodára lenne szüksége. A negyedik Tottenham négy ponttal előzi meg a vörösöket, ráadásul a londoniak egy meccsel kevesebbet játszottak. Vesztett pontok tekintetében a Manchester City is jobban áll a Poolnál, és a Wigan hétfői legyőzésével visszaelőzhetik Torresékat.

A spanyol támadó cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint a nyáron távozik az Anfield Roadról, ugyanakkor sürgette Rafa Benítez vezetőedzőt, hogy a nyári átigazolási időszakban erősítse meg a keretet.

A trénernek azonban nincs különösebb mozgástere, hiszen a klub közismerten anyagi gondokkal küzd, a 237 millió fontos tartozásból 100 milliót törlesztenie kell nyárig a két tulajdonosnak. Ezért is lenne létfontosságú, hogy a Liverpool jövőre is a BL-ben szerepelhessen.