Lassan elfogynak a New England Patriots játékosai

Bill Belichicknek fel van adva a lecke, hogy csapatot építsen.

Pokoli nehéz szezon elé néz a New England Patriots, miután már öten éltek a lehetőséggel, hogy a koronavírus-járványra való tekintettel nem vállalják a szezont.

Megvan az első amerikaifocista, aki a vírus miatt nem lép pályára
Valószínűleg többen is követik majd a példáját.

A Pats úgy vágott neki a csapat kialakításának, hogy Tom Brady és Rob Gronkowski is a Tampa Bay Buccaneersben folytatja a pályafutását. Idők közben azonban a koronavírus is átszabta a terveket az NFL-ben és a liga szabályzata szerint bármelyik játékos dönthet úgy, hogy nem vesz részt a következő idényben.

A Patriotsnál már öten is jelezték, élnek a jogukkal, ezért a csapatnak nélkülözniük kell Najee Torant, Brandon Boldent, Danny Vitale, Dont’a Hightower és Marcus Cannont is.

Utóbbi kettő számít húzóembernek a csapatban, de Cannont senki nem okolhatja, a támadófal tagja 2011-ben legyőzte a rákot, ezért a veszélyeztettek közé tartozik. Az előző idény végén egyébként Jamie Collins, Elandon Roberts, Kyle Van Noy, Duron Harmon és Danny Shelton is távozott.

Az idény szeptember 10-én rajtol előszezon nélkül, ennyi ideje van Bill Belichick vezetőedzőnek összerakni egy ütőképes csapatot.

Kiemelt kép: Adam Glanzman/Getty Images