Vranjest a politika és idős játékosok csinálták ki Veszprémben

Kemény dolgokat árult el az edző magyarországi szerepvállalásáról, de készül egy könyv is, amelyben piszkos ügyekről ír.
Kapcsolódó cikkek

Ljubomir Vranjes munkássága nem hagyott mély nyomot a magyar kézilabda-szurkolókban, a svéd edző nagy reményekkel érkezett a Veszprémhez és a férfi válogatotthoz, de egyik fronton sem aratott átütő sikert.

A válogatott az irányításával nyeretlenül, három vereséggel búcsúzott az egy évvel ezelőtti, horvátországi Európa-bajnokságon, Szlovénia bravúros búcsúztatásával kijutott viszont a vébére, ahol a Csoknyai István, Vladan Matics párossal a 10. helyen végzett.

Élve boncolták fel a magyar férfi kézilabdát
Tükröt tartottak a magyar kézilabda elé. Kérdés, a magyar szakemberek is azt látják benne, amit a játék és az eredmények kristálytisztán bizonyítanak.

Vranjes a Veszprémmel megnyerte a Magyar Kupát, de nem sikerült megvédenie a bajnoki címet, illetve már a rájátszás első fordulójában kiesett a Bajnokok Ligájából.

A Handballexpert.com szúrta ki, hogy Vranjes most a Kreis ab nevű német kézilabdaoldal podcastjában nyilatkozott, és tanulságos dolgokat mondott magyarországi szerepvállalásával kapcsolatban.

Kíváncsian várjuk ezek után azt a könyvet.