Megjelent Kiss Gergely önéletrajzi könyve

Életem a játék címmel megjelent Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó önéletrajzi könyve, melyet a Nedbál Miklós, Dobos Sándor, Serényi Péter szerzőhármas jegyez.

A Libri Kiadó gondozásában jelent meg a több mint 300 oldalas kötet, mely három nagy fejezetben foglalja össze kiváló pólósunk pályafutását és a sporton túli életét – írja a waterpolo.hu.

A könyv a háromszoros olimpia bajnok karrierjének kezdetétől egészen a civil életének legfontosabb állomásaiig kalauzolja el az olvasót.

Fotó: waterpolo.hu/Szaka József

“A sportról, a vízilabdáról és a pályafutásomról szól ez a könyv. A háttérországot akartam bemutatni: a felkészülést, a rengeteg munkát és a fontos találkozók mögötti érzéseket, történeteket, eseményeket, amik a közönség számára nem láthatók” – mondta a 36 éves Kiss Gergely.

A kötetben megszólalnak Kiss Gergő pályatársai, barátai, többek között Kásás Tamás, Szabó Zoltán, Biros Péter, Benedek Tibor, valamint a válogatottat háromszor olimpiai győzelemig vezető korábbi szövetségi kapitány, Kemény Dénes.

Július 18-án, 16 órakor, a Margitszigeten, a Holdudvar étterem kertjében egyébként lesz egy mindenki számára nyilvános bemutató is, melyen Hajdú B. István beszélget majd Kiss Gergellyel.