Tizenhét gól kevés

Visszavágott az Érd az őszi, fehérvári 31-28-as vereségért az FKC-nak. Szabó Edina csapata, hogy jól kezdett, a lendület azonban egy idő után elfogyott, és végül csak 17 lőtt gólig jutott a Fehérvár.

Pedig 2-0-val kezdett az Érd otthonában a Fehérvár KC Tilinger Tamara és Siti Eszter góljainak, valamint Kiss Éva kapus bravúrjainak köszönhetően. A Pest megyeiek azonban hamar egyenlítettek, majd egy 5-1-es etapnak köszönhetően meg is léptek az FKC-tól. A szünetben 11-8-ra vezettek a nemzetközi kupáktól nemrég kilencgólos előnyről búcsúzó Triscsukék.

A fordulás után potyogtak a gólok itt is, ott is, de hamar elvesztették a fonalat az EHF-Kupában március elején negyeddöntőző fehérváriak. Negyed órával a lefújás előtt már nyolccal ment az Érd, és innét nem volt visszaút. A bronzérmes otthonában nem szégyen kikapni, mégis lehet hiányérzet a fehérvári hölgyekben, hiszen 17 szerzett góllal kevés helyen lehet nyerni, Érden pedig egyenesen kizárt! Triscsukék győzelmükkel megszilárdították negyedik helyüket a tabellán, míg a Fehérvár maradt a hatodik.

Érd – Fehérvár KC 28-17