Óriási nyerőben Viktor Blom

Valósággal kicsontozta Viktor Blom ellenfelét, hat óra alatt ugyanis az összes pénzét elnyerte az amerikai Ben Tollerenének, aki 1,7 millió dollárt tolt át a svédnek.

A minap még azt írtuk, hogy 2,3 millió dollárral március legnagyobb nyerője lett a svéd Viktor „Isildur1” Blom, aztán rátett egy újabb lapáttal, és 1,7 millió dollárt gombolt le mindössze 6 óra alatt Ben Tollerenéről írja a Poker.hu.

Őrületes, amit a svéd, hiperagresszív stílusban kártyázó Viktor Blom művel. A hosszú, már-már maratoni hosszúságú pókerpartikat könnyedén bíró kócos hajú zsugás hat órás párbajban ütközött meg az amerikai Ben Tollerenével, aki minden bizonnyal örökre megemlegeti, hogy leült kártyázni Blommal.

A két fél eleinte egy asztalon kezdett el egymás ellen játszani, valószínűleg várták gyengébb játékosokra vártak. Mivel azok nem igazán akartak szálingózni, így újabb asztalokat nyitottak.

Blom percről-percre, partiról-partira növelte előnyét, valósággal átgázolt Tollerenén, aki három óra után már egymillió dollár mínuszban volt.

Ezután nem sokkal még vissza tudott ebből valamennyit hozni, azonban a vége így is nagyon csúfosra sikeredett, ugyanis Blom 1,7 millió dollárt nyert el ellenfelétől, akinek valószínűleg a teljes bankrollját elszedte.

Ezzel „Isildur1” négy millió dollár fölé növelte idei bevételeit, de ami még elképesztőbb, hogy a befektetett játékidő alapján Blom több mint ötezer dollárt nyer percenként.