A Jerney család bevette a Tropicana Casinót

A hétvégi 55 ezres Tropicana Póker Kupán megszerezhető hat pénzdíjas helyezésből hármat is a Jerney család tagjai szereztek meg.

Szombaton rendezték a Tropicana Casinó őszi versenysorozatának első versenyét, a győzelmet David Anthony szerezte meg, a harmadik Jerney Katalin, míg a hatodik helyezett Jerney John lett – írja a Poker.hu.

63 indulóval rajtolt el a negyedik Tropicana Póker Kupa, mely a szokásoktól eltérően „csak” 55 ezres nevezési díjjal bírt. Ennek tükrében 3465 000 forint lett a nyereményalap, ebből pedig csak hat játékos részesült.

A nevesebb zsugások közül megjelent az asztaloknál Adamovics Zsolt, Nagy Péter, Papp András, Gátai Gergely és természetesen a Jerney család négy tagja is.

Az egy naposra tervezett verseny végül meglehetősen elhúzódott, a döntő asztal több mint 12 óra játékot követően ült össze, és ráadásul ekkor még négyen pénz nélkül távoztak.

A bubble boy szerepét végül Herzán Miklós vállalta magára, igaz nem önszántából. A hatodik helyet a Jerney-ék közül a fiatalabbik fiú, John szerezte meg, 208 ezer forintot nyert.

Az ötödik helyen a remekül játszó Kulcsár Attila végzett, amivel gyakorlatilag véget is ért a torna. Ugyanis a még versenyben lévő négy fő alkut kötött egymással, Mikulás Istvánon kívül, aki a legtöbb zsetonnal rendelkezett, és 900 ezer forintot kapott, mindenki mást 700 ezer forint illetett meg.

A helyezéseket végül kicsapósban döntötték el, ennek tükrében az idősebbik Jerney fiú, David Anthony szerezte meg a bajnoki címet, Kisgergely Sándor a második helyet, míg a dobogó alsó fokára az anyuka, Jerney Katalin ért fel.