Polonkai aláírt

Újabb két és fél évre (2014. december 31.-ig) kötelezte el magát Polonkai Attila a Videoton FC - hez.

A 32 esztendős, háromszoros válogatott középpályás 2008. februárban érkezett Székesfehérvárra a REAC-tól, azóta 112 alkalommal lépett pályára piros-kékben. Idáig 11 gólt szerzett különböző tétmérkőzéseken.

Polonkaival hosszabb távon tervez a klub, így a vezetőség és a labdarúgó megállapodott abban, hogy a szerződés időtartama alatt előbbi minden lehetséges támogatást megad a játékosnak az aktív karrierjét követő időszakra való felkészülésben. A profi játékosként teljesítendő feladatok mellett a Videoton FC teljes támogatásával fog tanulmányokat folytatni annak érdekében, hogy aktív játékos karrierjét követően a klub irányításában részt vegyen.

–  Nagyon boldog vagyok és megtisztelő, hogy ilyen lehetőséget kaptam a Videoton FC-től. Fantasztikus érzés, hogy a klubom számít rám aktív pályafutásomat követően is. Az biztos, hogy ahogy játékosként is, úgy később sportvezetőként is teljes odaadással fogok dolgozni azért, hogy szeretett klubom minél sikeresebb legyen – nyilatkozta Polonkai Attila klubja hivatalos honlapján.