10+1 jelentős sportesemény Győrből

Hamarosan véget ér a 2011, hogy hűek maradjunk az évszámhoz 10+1 jelentős eseményt választottunk ki a sok közül, melyek Győr városához köthetőek.
Kapcsolódó cikkek

1 A Győri ETO FC és Audi Hungaria Motor Kft. 2014-ig szóló szponzori szerződést írt alá.

2 Hetedik alkalommal lett Magyar Kupa-aranyérmes az Audi-ETO KC, majd nyolcadszor lett a csapaté a magyar bajnoki cím is.

3 Verebes József szakmai tanácsadóként visszatért egykori klubjához, a Győri ETO FC-hez.

4 Pintér Attila, a Győri ETO FC vezetőedzője és a klub vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott. Helyét a kispadon Csertői Aurél foglalta el.

5 Címét megvédve lett aranyérmes a Rába ETO futsalcsapata a Magyar Kupa-fináléjában, majd továbbjutottnak az UEFA Futsal Kupába, Európa legjobb 16 együttese közé..

6 A Győri ETO FC lett hazánk legcsaládbarátabb klubja.

7 ˝Fekete lóként˝ az UNI SEAT Győr női kosárlabdacsapata indulhatott az Euroligában a Pécs helyett.

8 Az UEFA három évre kizárta a Győri ETO FC csapatát az európai kupasorozatokból licencproblémák miatt. A klub fellebbezett a döntés ellen, így csapat büntetését két szezonra mérsékelték.

9 2011. július 29-én, pénteken megrendezték az Első ETO Napot. A rendezvényen többek között a Bayern München egykori klasszisai léptek pályára.

10 Konkoly Csabát menesztik az Audi ETO KC felnőtt csapatának vezetőedzői pozíciójából. Helyére – nagy vihart keverve a szakágban – Karl Erik Böhn, magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya került.

+1 Győr sikeres pályázatot készített a 2017 Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál megrendezésének jogáért.