Gondok a Galaxy Note 4 minőségével?

A legújabb Samsung phablet első példányai állítólag a vártnál gyengébb minőségi szintet képviselnek.

A Samsung szeptember elején, a berlini IFA szakkiállításon leplezte le a tavaly érkezett Galaxy Note 3 sokak által várva várt utódmodelljét, a Galaxy Note 4-et. Az egy ideje már több országban is előrendelhető készülék kereskedelmi forgalmazása múlt hét pénteken kezdődött meg: a Note 4 első körben a gyártó hazájában, Dél-Koreában vásárolható meg, ahol is átszámítva mintegy 222 ezer forintot kérnek el az újdonságért.

A piaci debütálás kapcsán azonban a jelek szerint nem ment minden rendben, ugyanis egyes felhasználók arról számoltak be, hogy a készülék kijelzője és fémborítása között a vártnál nagyobb rés található. Ez a rés körülbelül akkora, hogy belecsúsztatható két A4-es papír, vagy egy vastagabb névjegykártya. Azt egyelőre nem tudni, hogy a problémával pontosan hány vásárló találkozott – a Samsung eddig még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Az új phablet hamarosan az egész világot, így többek közt hazánkat is le fogja támadni: a Samsung ígérete szerint október végén már több mint 140 országban lesz kapható a Note 4, melynek európai listaára 699 euró (217 ezer forint).