A nyílt utcán szexelt egy brit pár Spanyolországban – videó készült róluk

Tekintélyes bírságra számíthatnak, ha a helyi rendőrség kézre keríti őket.

A britek hajlamosak otthon hagyni az agyukat, és a jó modorukat, ha külföldre mennek, ezt már a budapesti éjszakában is bebizonyították, de kedvenc, jellemzően spanyol nyaralóhelyeiken, még inkább hajlamosak elengedni magukat. Az angol sajtó ismét attól hangos, hogy néhány brit turista újra lejáratta a hazáját.

Egy fiatal angol párt, szex közben a nyílt utcán egy kuka mellett kaptak lencsevégre Magalufban. Az incidens éjjel, egy mellékutcában történt, csak néhány méterre a bulizókkal zsúfolt sétálóutcától. A felvétel aztán felkerült az egyik legnagyobb pornóoldalra, ahol néhány nap alatt több, mint 170 ezren nézték meg.

Ez az eset azonban csak egy a sok közül – írja a Daily Star – tavaly, egy másik pár, több száz bulizó szeme láttára, egy night clubban esett egymásnak, egy nő, fogadásból 24 vadidegen férfit kényeztetett orálisan, néhány hete pedig egy férfi és egy nő, fényes nappal, az utcán, két parkoló autó közé bújva szexelt.

A spanyol város közben, egyelőre nem sok eredménnyel a szabályok szigorításával próbálja lemosni magáról kétes hírnevét. A rendőrök 2000 fontos (közel 860 ezer forint) bírságot róhatnak ki nyilvános szexért, de már egy intim testrészek megvillantását, vagy egy utcai vizelést sem lehet 350 fontnál (nagyjából 150 ezer forint) olcsóbban megúszni.