Szabó Zsófi: Az RTL Klubnál több lehetőség vár rám

A hír most már biztosan igaz, a színésznő elhagyja a TV2-t, és a konkurens csatorna műsorvezetőjeként tűnik majd fel a képernyőn.
Kapcsolódó cikkek

Ahogy tegnap már írtunk róla, felreppent a hír, miszerint Szabó Zsófi otthagyja a Jóban Rosszban sorozatot, és vele együtt a TV2-től is megválik. A képernyőről viszont ezután sem kell nélkülöznünk, ugyanis a konkurens csatorna nagy lehetőségeket lát az ifjú színésznőben.

“Valóban igaz a hír, Szabó Zsófi hozzánk igazolt. Az RTL Klub úgy gondolja, hogy Zsófi nem csupán színésznőként, hanem műsorvezetőként is képes lesz megállni a helyét, és ebben próbálunk számára lehetőséget biztosítani. Azért van ez, mert felismerjük a tehetségeket, és segítséget nyújtunk ahhoz, hogy tovább fejlődjenek. Vagyis Zsófinak jó helye lesz nálunk” – mondta el a Blikknek Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. Szabó Zsófi – aki először majd a Celeb vagyok, ments ki innen című túlélőshow-ban tűnik majd fel – úgy érzi, egy profi csapathoz csatlakozhat.

“A hír igaz, valóban az RTL Klub csapatát fogom erősíteni. Nagyon örülök, hogy eddig színésznőként bizonyíthattam egy napi sorozatban, hálás vagyok, hogy annak idején megkaptam ezt a lehetőséget. Azonban az RTL Klubnál most új, még több lehetőség vár rám. Óriási öröm számomra, hogy ehhez a színes, profi csapathoz csatlakozhatok” – mondta el Zsófi, akinek TV2-től való távozásáról már korábban is voltak híresztelések. A csatorna program- és hírigazgatója úgy gondolja, a Betty Tanakist megformáló Zsófi átigazolása nem érinti majd a sorozat sikerességét.

“Szabó Zsófi öt éve a Jóban Rosszban egyik szereplője. Ha úgy dönt, hogy felhagy ezzel a karrierjével, akkor ezt tiszteletben tartjuk. A sorozatot mindez semmilyen formában nem érinti, a Jóban Rosszban sikerét garantálja a kiváló színészi csapat, Zsófi szerepére is találunk majd megfelelő színésznőt” – mondta el a lapnak György Bence.

Fotó: Facebook