Andor Éva az elmondhatatlan MTI-szövegekre panaszkodott a TV2 híradójában

Andor Éva, a TV2 bemondója többször is belezavarodott a szövegbe a péntek esti híradóban, és szokatlan jeleneteket láthattak a nézők.

Andor Éva, a TV2 bemondója többször is belezavarodott a szövegbe a péntek esti híradóban. A 444 vette észre, hogy a szeptember 22-i adásban szokatlan jeleneteknek lehettek tanúi a nézők. A TV2 archívumában is elérhető adásban Andor Éva először a 19. percben tévesen nyolcvanezret mondott nyolcezer helyett, majd gyorsan kijavította magát, ám ezután egy orrszippantást követően váratlanul több másodperces szünet következett, és néhány másodpercre csak a TV2 Tények logója volt látható.

Ezután a bemondó elölről újra beolvasta a hírt, ám nem sokkal később újabb baki következett, amikor egy épülő lőszergyárról szóló tudósítás közben Andor Éva a „fejlesztés” szóba zavarodott bele, majd ezt lehetett hallani:

Jaj, ne, ezek az elmondhatatlan MTI-szövegek!

Ekkor ismét a Tények logóját mutatták néhány másodpercig, majd a bemondót mutatták, aki aztán újra nekilátott beolvasni a hírt, ám miután kimondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf nevét, vélhetően szóltak a fülesbe, hogy rosszul mondta, mivel a bemondó leállt, aztán ezt mondta:

Bobrovniczky. Nem úgy mondtam? … Hát szerintem Bobrovniczkyt, na jó, mindegy.

Végül harmadszorra sikeresen abszolválta a feladatot. Az adás itt található a TV2 archívumában.