Kultúra

Megvan, ki rendezi Statham és A Szikla Halálos iramban-moziját

Az elmúlt évek egyik legfelkapottabb akciófilmese fogja levezényelni a spinoffot.

Októberben jelentette be a Universal, hogy a Halálos iramban 9 helyett előbb a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő spinoffot forgatják le, hogy már 2019-ben a mozikba küldhessék.

Az utóbb a filmszériában a két akciósztár által megformált karakterek neve után Hobbs And Shaw címen készülő produkciónak tavaly már a bemutatóját is kitűzték, majd némi hallgatás után a franchise hivatalos Twitterén ma pedig bejelentették, hogy David Leitch fogja rendezni a filmet.

A korábban kaszkadőrként, színészként, harckoreográfusként és second unit direktorként tevékenykedő Leitchnek ez lesz a negyedik rendezése. A Chad Stahelskivel együtt a John Wick társrendezőjeként befutott filmes eddig az Atomszőkét és a rövidesen mozikba kerülő Deadpool 2-t vezényelte le.

David Leitch az Atomszőke premierjén. Fotó: Getty Images/FilmMagic/Jason LaVeris

A címe és a bemutatója mellett egyelőre nem tudni sokat a produkcióról, melynek forgatókönyvén Chris Morgan (Halálos iramban 6-7-8, 47 ronin) és Gary Scott Thompson (Halálosabb iramban, Árnyék nélkül) dolgozik. A korábban elterjedt pletyka szerint Statham és Johnson mellett a Halálos iramban 8 gonosza, Cipher szerepében Charlize Theron fog még játszani a spinoffban, de ez még nem biztos.

A hamarosan forgó Hobbs And Shaw 2019. július 26-án fog debütálni az amerikai mozikban.

A Halálos iramban-szériának több része lesz, mint a Star Warsnak
A verdás franchise egyik producere árulta el egy interjúban, hogy pontosan még hány filmet terveznek.
Kiemelt kép: Universal Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik