Szívbemarkoló levéllel búcsúzik a Linkin Park az énekesétől

A zenekar köszöni Chester Benningtonnak, hogy nem félt megmutatni gyengeségeit.
Kapcsolódó cikkek

Szívhez szóló levelet írtak a július 20-án elhunyt Chester Benningtonnak a Linkin Park tagjai. A zenekar még mindig nem tette túl magát a tragédián, az énekes öngyilkosságán.

Sok embert megszólítottál, többet, mint amennyire gondolsz. Az elmúlt pár napban a világ minden pontjáról kaptunk szeretetet és támogatást, privát módon és nyilvánosan egyaránt. Talinda [Chester Bennington özvegye] és a család hálás érte, és szeretné a világ tudtára adni, hogy te voltál a legjobb férj, fiú, és apa. A család nélküled már sohasem lesz teljes.

A zenekar elismerte, hogy az énekes démonai – a gyerekkori szexuális zaklatások emléke, a drog, és az alkohol -, amelyek elragadták Benningtont, mindig ott voltak körülöttük.

De pont az, ahogy ezekről a démonokról énekeltél, segített abban, hogy mindenki megszeressen téged. Nem féltél megmutatni a problémáidat, és ezzel közelebb hoztál minket közelebb. Megmutattad, hogyan lehetünk emberibbek.

A Linkin Park a levél végén azt írja: még nem tudják, hogyan folytatják tovább, de az biztos, hogy Chester Bennington mindannyiuk életét jobbá tette.

A zenekar létrehozott egy emlékoldalt is, ahol a rajongók is megoszthatják gyászukat, továbbá egy krízisközpont elérhetőségét is megadták.

Segítségre van szüksége?

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!