Beszélni kezdett a Szűz Mária kép a misén

Többen csodának vélték az esetet, de azért vannak szép számmal szkeptikusok is. Videó bizonyíthat.

A Mirror szerint özönlenek a hívők, abba az ausztráliai Sydney-ben található templomba, ahol egy misén filmre vették, ahogy a Miatyánk közben mozogni kezdett a falon függő Szűz Mária festmény szája.

A videó készítője, George Akary szerint csoda történt a szertartáson. Hogy tisztázza a félreértéseket, közölte, hogy a beszélő Szűz Máriának a mise közben és a végén is tanúja volt.

Persze akadnak a felvételnek szkeptikusai, akik úgy látják, csak a fény játéka miatt tűnik úgy, hogy a szentkép beszél. George szerint ennek semmi köze nincs a fényhez, mert különféle megvilágításokban is megtapasztalta már a csodát.

A férfi hozzátette, hogy ima közben a szájmozgás gyorsasága is változott annak függvényében, hogy a hívők lassítottak vagy gyorsítottak a beszédükön.

George a Facebookra töltötte fel a videót, ahol máris rengeteg felhasználó tett megjegyzést. Például ilyeneket, hogy “Gyönyörű szép!” és “Hűűű!”

Mi nem szeretnénk csodák kérdésében véleményt formálni, mert az a hívők, a nemhívők és a Vatikán dolga, ezért most Önöktől kérdezük: tényleg beszél a videóban látható Szűz Mária-kép?