Szuperhold, gombaszüret és szablyavágó verseny a hét legizgalmasabb képein

Az augusztus 25. és szeptember 1. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat.
Vatican Pool / Getty Images - Ferenc pápa 2023. augusztus 30-án Vatikánvárosban a VI. Pál teremben megtartott heti általános audienciáján.
Zowy Voeten / Getty Images - Egy turista belefekszik a paradicsomba a paradicsomdobálás közben Bunolban, Spanyolországban.
Joe Raedle / Getty Images - Az Idalia hurrikán 3-as kategóriájú viharként érte a Big Bend területet a floridai öböl partján Amerikában 2023. augusztus 30-án.
Sean Rayford / Getty Images - Egy benzinkút, miután az Idalia hurrikán átszelte az államot 2023. augusztus 30-án Perryben, Floridában.
Yang Bo / China News Service / VCG / Getty Images - Az alkalmazottak gombát szüretelnek és csomagolnak egy ehetőgomba-farmon Guannan megyében, Lianyungang városában, Jiangsu tartományban, Kínában.
Athanasios Gioumpasis / Getty Images - Légi felvételek egy leégett erdőről Lefkimi falu közelében, a Dadia Lefkimi Nemzeti Parkban 2023. augusztus 29-én Alexandroupoliban, Görögországban.
Wakil KOHSAR / AFP - Egy afgán léggömbárus, miközben próbálja eladni a lufikat egy kabuli utcában 2023. augusztus 31-én.
Murat Akbas / dia images / Getty Images - A Teknofest, a világ legnagyobb repülési, űrkutatási és technológiai fesztiválja megnyitotta kapuit a technika és a tudomány rajongói előtt Ankarában a Köztársaság 100. évfordulóján, 2023. augusztus 30-án Törökországban.
AFP - Embereket tartóztattak le a Kongói Demokratikus Köztársaság keleti részén, hogy megakadályozzák egy vallási szekta ellen tervezett demonstrációt Gomában 2023. augusztus 30-án.
Ivan Romano / Getty Images - Don Maurizio Patriciello, a „Parco Verde" plébánosa a szexuális erőszak áldozataiért folytatott szolidaritási demonstráción 2023. augusztus 29-én Caivanóban, Olaszországban.
NATALIA KOLESNIKOVA / AFP - Ezen a 2023. augusztus 27-én készült fényképen a Wagner félkatonai csoport néhai vezetőjének, Jevgenyij Prigozsinnak a portréja látható a moszkvai rögtönzött emlékműnél 2023. augusztus 27-én.
Valentyna Polishchuk / Global Images Ukraine / Getty Images - Barátok és ukrán pilóták gyűltek össze Andrii Pilscsikov pilóta temetésén 2023. augusztus 29-én Kijevben, Ukrajnában.
Sean Rayford / Getty Images - A reggeli nap átsüt egy úton, amelyet kidőlt fák zártak el az Idalia hurrikán pusztítása nyomán 2023. augusztus 31-én Perryben, Floridában.
Kevin Frayer / Getty Images - Az emberek hamis papírpénzt és egyéb felajánlásokat égetnek el az Éhes Szellem Fesztivál során elhunyt hozzátartozóik emlékére 2023. augusztus 30-án Pekingben, Kínában.
STRINGER / AFP - Egy kozák férfi szablyával vág el egy görögdinnyét a szablyavágó versenyen Novoszvetlovszkij faluban 2023. augusztus 27-én.

Kiemelt képünkön a British Airways belfasti Airbus A320-asa a Heathrow-nál készül leszállni, és közben elrepül a londoni égen felkelő telihold előtt 2023. augusztus 30-án.