Meztelenül menekült a férje elől Tünde

Míg exrendőr férje nevetve tagad, az asszony állítja törött orral, meztelenül kellett menekülni előle – írja a Bors.
Kapcsolódó cikkek

„Amikor láttam az újságban, hogy Demcsák Zsuzsa férje és annak ügyvédje milyen kaján mosollyal áll a bíróságon, annyira ideges lettem, hogy elhatároztam, én is kipakolok. A férjem és a védője ugyanígy vigyorog, amikor a bíróságon elmondom, mit tett velem az utóbbi tizennégy évben” – mondta a Borsnak az asszony, akinek a nevét saját kérésére Tündére változtatták.

A nő szerint férje régen rendőr volt, megtanították, hogyan kell nagyon elverni valakit, hogy ne maradjon nyoma. Később azonban már erre sem ügyelt, az orrcsontját hússzor törte el, a fogait pedig kiverte, az ujjait is eltörte.

Az utolsó csepp az volt nála a pohárban, amikor egy fagyos téli napon megverve, anyaszült meztelenül kellett kimenekülnie a lakásból, ő pedig rohant utána és azt üvöltötte: nem kaptál eleget, mert még élsz! Egy ismerősénél húzta meg magam, azóta pedig albérletben él.

A meggyötört asszony bírósághoz fordult, de kilátástalannak érzi a helyzetét. „Hiába hívtam be rengeteg tanút, a bírónő meg sem hallaná, milyen életem volt a házasságunk alatt” – mondta.