Könyvtárba indult, Mexikóban kötött ki

Az amerikai nő észre se vette, mikor átlépte a határt.
Kapcsolódó cikkek

A 60 éves Anne Terhune még november 19-én pattant kocsiba, hogy tiszteletét tegye a helyi könyvtárban, azonban nem tudott betelni a vezetés élményével és ezért inkább továbbhajtott.


Nagyobb térképre váltás

Elmondása szerint az feltűnt ugyan, hogy a sávokból egyszer csak több lett és a rendezett kocsisorok csak lépésben haladtak, de elkezdett esni az eső, neki pedig igazán nem elég jó a szeme ahhoz, hogy ilyen látási viszonyok mellett észrevegye: épp átkel a határon.

A túloldalon kapisgálni kezdte, hogy valami nincs rendben, és megpróbált visszafordulni, azonban autójából kifogyott a benzin. Az utat gyalog folytatta a legközelebbi benzinkútig. Ott rákérdezett, hogy merre is kell mennie, azonban mire visszasétált autójáig, annak már csak hűlt helyét találta.

Akinek ez még nem elég hihetetlen, az most figyeljen: beesteledett, a nő pedig beült néhány hobó közé enni néhány enchiladát. “Olyan meleg és jó volt ott, hogy ülve elaludtam” – meséli rezzenéstelen arccal az első éjszakáját.

Négy napba került, hogy egy mexikói rendőr felkapja és elfuvarozza a határig, melynek túloldalán már eltűnt személyként keresték.

Csak szerintünk bűzlik itt valami vagy tényleg léteznek ilyen emberek?

Címkék: Mexikóbizarr