Tihanyi Tóth Csaba: Szerencsejáték-függő voltam, egy lakás árát vertem el különböző kaszinókban

Egy nagy nyeremény miatt hagyott fel a szerencsejátékkal.

Tihanyi Tóth Csaba a Meglepetésnek adott interjút, melyben az 55 éves színész elmondta:

Nem érzem az idő múlását, illetve csak annyiban, hogy most sokkal inkább a mának élek, az adott napból igyekszem kihozni a legtöbb jót.

Mint mondja, hálával tartozik a sorsnak, hogy 21 évvel ezelőtt megismerte későbbi feleségét, Bognár Ritát, akivel közös fiuk, Nimród ma már tizenegyéves. Házaspárként együtt is dolgoznak, közösen találják ki zenés műsoraikat, és állandó színpadi partnerei egymásnak. A Tihanyi Vándorszínpadot a megismerkedésük előtt, 1997-ben alapította meg a színész, a városi legenda szerint egy váratlan, félmillió forintos nyereményből.

Agglegényként szerencsejáték-függő voltam. Összességében egy békásmegyeri lakás árát vertem el különböző kaszinókban. De 1997. június 16-án benőtt a fejem lágya, amikor rám mosolygott a szerencse. Egy József körúti pókerteremben ugyanis majdnem félmilliót nyertem egy pókergépen, és nem játszottam el azt a pénzt, hanem vettem rajta egy autót és létrehoztam a saját színitársulatomat. Kaszinóba azóta sem tettem be a lábamat, viszont a vállalkozásom a mai napig biztos megélhetést jelent a népes családom számára

– nyilatkozta az egykori Barátok közt-szereplő.