Tóth Andi a kritikákról: Ebben az országban szeretik ezt használni, hogy „még érettségije sincs”

Az egyik kommentelője mondatai nem tetszettek neki.

Tóth Andi új poszttal jelentkezett hétfőn, melyben hangot adott annak, mennyire szereti az őszt. Összeállított követőinek egy bakancslistát, amiben van almáspite sütés, Harry Potter-nézés, tökfaragás: „Csináld végig a legjobb barátoddal, pároddal, vagy teljesen egyedül. Mint én”.

Egyik követője felvetette, jó ez a poszt, de bizonyosan nem az énekesnő írta, merthogy „idegen a stílus”. Tóth Andi erre reagált korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében.

Tudom, hogy tök nehéz leküzdeni azt, hogy ne legyél előítéletes, viszont az a felfogás, hogy ha valaki káromkodik, márpedig én káromkodom, ha a helyzet megköveteli azt, akkor az az ember primitív. És ha meglátunk tőle egy intelligens kiírást, akkor az valószínűleg nem ő volt, mert ő primitív. Azt sem vehetjük biztosra, hogy aki diplomás ember, vagy van mondjuk egy érettségije, az akkor intelligens. Ez nem biztos

fogalmazott, hozzátéve, ez nagyon egyszerű felfogás.

Ebben az országban nagyon szeretik használni ezt a jolly jokert, hogy »És érettségije sincs, kis buta, tanulatlan, primitív!«. Volt olyan osztálytársam régen, aki leérettségizett, pedig alig tudott írni-olvasni, nulla tisztelet, semmi. Valahogy végiglökdösték a tanárok a seggét. Szóval nem lehet ebből megállapítani.

Az énekesnő korábban már beszélt az érettségi témáról: két éve elmondta, hogy nincs érettségije, cserébe felépített egy karriert. Azt most nem említette, hogy változott-e a helyzet ebben az ügyben.

Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok

Címkék: tóth andi