„Ágyunk nincs, szivacson aludtunk” – Gömöri András Máté elárulta, milyen körülmények közt élnek Kanadában

Az új, kanadai életük kezdése nem volt zökkenőmentes.

Gömöri András Máté a családjával költözött Kanadába, hogy nemzetközileg elismert filmszínész lehessen belőle. Egy kanadai színésziskola tanulója lesz, a nagy kalandnak Polyák Lillával és nevelt fiával vágott neki. A TikTok-oldalán mesélt arról, hogy kezdetben egy barátjánál húzták meg magukat a lakhatási nehézségeik közepette, most azonban megoldódtak a gondjaik, találtak egy albérletet.

A tegnapi napon beköltöztünk a saját albérletünkbe. Egy csodálatos lakást sikerült kifogni három percre a metrótól, tíz percre a belvárostól, van egy gyönyörű nagy tágas konyhánk és nappalink. Van mindenkinek saját szobája, és egy nagyon szép kis teraszunk, most éppen itt ülök kint. Ez óriási lendületet adott és nagyon nagy energiát.

Noha nehézségeik így is akadnak:

Egyelőre nincs ágyunk és nagyjából semmink. Egy szivacson aludtunk, csak négy és fél órát tudtam egybe aludni, és szanaszét van a hátam. Bulcsúnak egyelőre még a szivacs sem érkezett meg, amit megrendeltünk

idézi szavait a story.hu, akik elsőként szemlézték a videót.

Egy testépítő versenyen is elindul majd a színész, az egy hónap múlva esedékes. Májusban így beszélt a kanadai jövőjükről: „Nagyon sok papírt kell elintézni, tanulóvízumom is elbírálás alatt van. Az elmúlt fél évben hihetetlen mennyiségű papírmunkával járt mindez, amit javarészt Lilla intézett, mert én közben nyelvvizsgáztam, már az ötödiket csináltam az elmúlt fél évben azért, hogy ezt el tudjuk indítani.”

@gomoriandrasmate 20 nap van hátra az első versenyig🔥 Költözés, főiskola és versenyfelkészülés… Mert csak azt kapod meg amiért megdolgozol. #scitecathlete #GAM #canada #naturalbodybuilding #scitecnutrition #grind ♬ original sound - GomoriAndrasMate