Sophie Turner az állítja: újságcikkekből tudta meg, hogy Joe Jonas válni akar

A gyerekek miatt pereskedni fognak.

A PageSix arról írt csütörtök délután, hogy megszerezték a Sophie Turner és Joe Jonas válásával kapcsolatos bírósági dokumentumokat, melyből kiderült, Turner a médiából értesült arról, hogy férje beadta a válókeresetet.

A dokumentumokban állítólag az olvasható, Turnert megdöbbentette, hogy négy évig tartó kapcsolatuk mennyire hirtelen ért véget, szinte a semmiből. A színész azt állítja, augusztus 15-én volt egy nagy vitája Jonasszal, annak 34. születésnapi partiján, majd szeptember 5-én már a válókeresettel szembesült a médiában.

A papírokban továbbá olvasható, Turner elmondása alapján Joe Jonas teljesen jogtalanul tartotta magánál két gyereküket az Egyesült Államokban az utóbbi időszakban, így beperli az énekest egy manhattani székhelyű bíróságon.

A szövevényes ügyről itt írtunk hosszabban:

Kapcsolódó
Karrierromboló hatása lehet a Sophie Turner és Joe Jonas válása körül kialakult mizériának
Amennyire harmonikus párnak tűntek eddig, annyira zűrzavaros Sophie Turner és Joe Jonas kapcsolata a válás bejelentése után. Vádaskodás, egymásra mutogatás, bűnbakkeresés – van itt minden, úgyhogy összeszedtük, mit lehet tudni napjaink egyik legváratlanabb és legnagyobb port kavaró sztárszakításáról.