Élet-Stílus

Videón, ahogy röhögve vágják a futószalagra a poggyászokat az ausztrál reptéri rakodók

Két hasonló felvétel is felháborodást váltott ki.

Az elmúlt napokban két olyan videó is terjedni kezdett, amin poggyászkezelők meglehetősen durván bánnak az utasok csomagjaival.

Az egyik felvétel december 2-án került a TikTokra, nem egész három nap alatt több mint 4,5 milliószor látták – a posztban az ausztrál Qantas Airways-t és a melbourne-i repülőteret jelölték meg, és a légitársaság már meg is erősítette a Guardiannek, hogy alvállalkozójuk, a Swissport Australia munkatársai láthatók a képeken.

Az alkalmazottak a futószalagra dobálják (szó szerint) a poggyászokat, akad olyan bőrönd, amit az egyik munkás a feje felé emel, és úgy röpíti a szalagra. Közben láthatóan remekül szórakoznak, legalábbis mosolyogva teszik mindezt.

@rexross79 #qantas #melbourneairport ♬ original sound - ReXross

A kommentelőket láthatóan felháborította az eset, a videóhoz több mint 24 ezer hozzászólás érkezett. A légitársaság és a Swissport Australia is azonnali vizsgálatot indított.

A másik videó a Twitteren jelent meg, november 30-án. Itt a repülőgépről pakolják ki a csomagokat a poggyászkezelők, de a bőröndmozgatási stílusban nincs nagy különbség az ausztrál felvételen látottakhoz képest. A bejegyzéshez a következő mondatot írta a posztoló:

Helló, IndiGo, minden nap így kezelitek az összes poggyászt, vagy a mai nap különleges volt?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik