Élet-Stílus

Négy évtized alatt 189 gyereket nevelt a 86 éves nő, nem tervezi abbahagyni

Mindenki csak pozitívan tud róla beszélni.

Nem volt oda a csendért Hannah Ford, ami akkor kezdte átvenni az uralmat a házában, mikor az öt gyereke lassan elköltözött 1983 környékén. A nyugdíjas varrónő, aki két évtizeddel korábban veszítette el a férjét, elszigeteltnek érezte magát.

Egy barátja mondta neki, hogy jó nevelőszülő lenne, foglalkozzon azzal. A számok pedig azt mutatják, igaza volt a barátnak, az elmúlt négy évtizedben 189 gyereket fogadott be otthonába.

Sosem fogom elfelejteni az első ételt, amit főzött nekünk, sertéskaraj volt, soha nem ízlett még annyira hús

– meséli az UpWorthy szerint Erica Woodberry, a hétből az egyik olyan gondozott, akit örökbe is vett Ford. Wooberry 12 éves volt, mikor négy év és különböző nevelőotthonok után húgával Fordhoz került. Egyből tudták, hogy most jó helyre kerültek.

Ült az asztalnál és rólunk kérdezgetett. Nem voltunk hozzászokva

– mondta a most 48 éves Woodberry, akivel egyetért vérszerinti húga, a most már 41 éves Carlotta Ford, aki kiemelte még anyjuk türelmét, és hogy sose kiabált, ordibált.

Kendall Givens-Little 17 évesen került Fordhoz, vagy ahogy mindenki hívja, Miss Hannah-hoz, és ő is csak pozitív dolgokat tud mondani.

Azt hiszem, sokan a pénz miatt kezdenek a nevelőszülőségbe, de Miss Hannah őszintén szeret segíteni.

A 86 éves Ford jelenleg egy 16 és egy 10 évest nevel két adoptált gyerekével, a 37 éves Lawndával és a 36 éves Lawrence-szel együtt, akik magzati alkohol szindrómával születtek.

A nevelőanya decemberben tölti be a 87-et, ennek ellenére nem tervezi, hogy felhagy a gyerekek segítésével.

Még nem látom a végét. Amíg Isten erőt, útmutatást, bölcsességet ad nekem, addig csinálni fogom. túl sok a rászoruló gyerek. Olyan helyekről kerülnek ki, ahol nem táplálják, szeretik őket rendesen. Szükségük van rám, és nekem is szükségem van rájuk.

Woodberry azt is állítja, anyjának több energiája van, mint neki, hiszen még mindig egyedül csinálja meg a kertjét is, és sosem panaszkodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik