Élet-Stílus

Kármán Odett egyszer hazament és megevett egy kiló kenyeret nutellával, hátha akkor meghízik, és nem bántják majd az alakja miatt

RTL Klub
RTL Klub
Világ életében vékony testalkata volt, ami miatt a mai napig kap kéretlen hozzászólásokat.

Kármán Odett ma a Fókuszban mesélt arról, hogy gyerekkora óta bántják amiatt, mert vékony. Elmondása szerint ma is mindennapos az életében, hogy valaki megjegyzést tesz az alakjára.

Akárhányszor elmentem valahova, mindig az volt a téma, hogy »Egyél már! Nem eszel? Miért vagy oilyen sovány?« Miközben én is ugyanúgy ettem, mint bárki más, sőt, nagyon jó étvágyam van, imádok is enni és nem is szoktam megválogatni, hogy mit egyek. Ezt anyukámnak köszönhetem szerintem

– mondta az Éjjel-Nappal Budapest színésznője.

Régen volt olyan, hogy annyira bántott már, hogy piszkálnak azzal, hogy vékony vagyok, hogy hazamentem és megettem egy kiló kenyeret nutellával éjszaka, hogy hátha akkor holnapra meghízom. Olyan is volt, hogy három nadrágot vettem fel, hogy vastagabb legyen a lábam.

Kármánnak mostanra elege lett az alakjára tett kéretlen hozzászólásokból, tudatosan figyel arra, hogy a piszkálódások ne szegjék kedvét. Amikor esetleg elgyengül, a párja emlékezteti, hogy a rosszmájú kommentelőknek saját magukkal van bajuk, nem vele. Utóbbival egyet is ért, állítása szerint ugyanis neki eszébe sem jutna, hogy azzal lépjen oda valakihez, hogy miért néz ki így, vagy éppen úgy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik