Élet-Stílus

Kokainozó maszkellenes miatt hajtott végre kényszerleszállást egy gép

Peter Dazeley / Gettyimages
Peter Dazeley / Gettyimages

Kényszerleszállást kellett végrehajtania Minneapolis városában a JetBlue amerikai légitársaság New Yorkból San Franciscóba tartó járatának vasárnap egy maszkellenes utas miatt, aki a vécében kokainozott és zaklatta utastársait – jelentette a helyi sajtó. A be nem tervezett leszálláskor az utast eltávolították a gépről, majd a pilóta egy több mint két percen át tartó bejelentéssel magyarázta el a többi utasnak, hogy miért kellett megszakítaniuk az utazást.

A bejelentésről az egyik utas készített videót, amit Twitter-oldalán osztott meg. A felvételen hallani, ahogy az utasok nevetni kezdenek, amikor a pilóta először megemlíti, hogy a kérdéses utas „fehér anyagot szívott fel”.

A business osztályon utazó utas a pilóta elmondása szerint szexuálisan zaklatta egyik utastársát, akit elültettek a közeléből, többször sem volt hajlandó felvenni a maszkját, feltűnően sokszor járt a vécében, és látták is, ahogy kokainozik. Majd zaklatni kezdte utastársait, és egy alkalommal, amikor a vécében volt, fehér anyaggal teli zacskót találtak az ülésénél.

Végül kénytelenek voltak leszállítani a gépről, mert jelenléte már a repülés biztonságát veszélyeztette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik