Élet-Stílus

A család kutyája ölt meg egy 4 éves kisfiút

A nagydarab keverék kutya a nyakánál fogva rázta a kisgyereket a texasi családi ház kertjében.

Meghalt vasárnap egy négyéves kisfiú a texasi Converse városában, miután házuk kertjében rátámadt a család kutyája – jelentette a helyi sajtó. A gyerek egyedül játszott a kertben, ahol a Bexar megyei seriff, Javier Salazar elmondása szerint „túl közel kerülhetett” a láncon tartott kutyához.

A gyerek egyik rokona kinézett a hátsó kertbe, és látta, ahogy a kutya ráharapott a kisfiú nyakára, és rázza őt

– mondta el Salazar.

A seriff közlése szerint Noah Trevino élettelen volt, amikor megmentették a kutyától.  A családtagok megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. A kisfiú mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Halálának hivatalos okát majd csak a testén elvégzett boncolás eredményi után tudják megmondani a hatóságok. A rendőrség közlése szerint a fiú a nyakán súlyos sérülések voltak láthatóak.

Saját kutyái marcangoltak szét egy 22 éves nőt
Az amerikai nő holttestét egy erdős területen találták meg, miután elment sétálni a két ebbel.

A kutya a család elmondása szerint korábban még soha nem támadt rá senkire. Az eb a megyei állategészségügyi szolgálathoz került, ahol letesztelik veszettségre, majd el fogják altatni.

Az esettel kapcsolatban Salazar seriff arra figyelmeztette a szülőket, hogy soha ne hagyják magukra kisgyereküket kutyával, „még akkor sem, ha a kutya nem mutat agresszív viselkedést, mert olykor teljesen kiszámíthatatlanok lehetnek”.

Kétéves kisfiúra támadt egy megvadult kutya Hevesben
Az egyébként sanyarú körülménye között tartott állat a tarkójánál ragadta meg a gyereket, a fogai közt tartva rángatta őt, közben több helyen is megharapta a fejét.

(Kiemelt fotó: News4SA)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik