Honfoglalás 2000 az MSZP-nek: Fogadjatok be egy bevándorló családot

A szervezet úgy döntött, beemeli a politikai közbeszédbe a magyar online újságok kommentjeinek toposzait.

Alább a közleményt változtatás nélkül közöljük, ahogy az úr azt megteremtette.

“A főváros adjon tisztasági csomagot a menekülteknek, nyissák ki a közterületi illemhelyeket, és biztosítson raktárhelyiséget az adományoknak – javasolja Kunhalmi Ágnes. Az ellenzéki párt képviselője tanácsokat osztogat ahelyett, hogy ő maga és pártja tenne végre valamit a menekültek érdekében.

A Honfoglalás 2000 Egyesület felszólítja Kunhalmit: intézkedjen, hogy haladéktalanul nyissák meg a menekültek előtt a fővárosi, Jókai utcai pártközpontot, a kerületi irodáikat (vidéken is) és a használatukban lévő egyéb ingatlanokat.

Kunhalmiék osztogassanak tisztasági csomagokat, az irodákban lévő illemhelyeket takarítsák ki és nyissák meg, hogy a menekültek rendeltetésének megfelelően használhassák Az MSZP elnéptelenedett, tagsága jelentéktelen, irodáik, ingatlanjaik üresen állnak, a párt támogatói köre elenyésző.

Az MSZP ajánlja fel a pártirodákat humanitárius célokra, ezzel enyhíthetnének az átmenetileg hazánkban tartózkodó menekültek sorsán. Nem beszélni, p… kell, hanem cselekedni! A Honfoglalás 2000 Egyesület felszólítását a Nemzeti Szociáldemokraták is támogatják.”

Nemzeti Szociáldemokraták, höhö, értik. Azzal kapcsolatban, hogy a p… ebben a szövegkörnyezetben mit jelent, nem kerestük a szervezetet, sőt, mással kapcsolatban sem. Tippjeink azért vannak.