Elmaradt a Tito and Tarantula koncert a FeZeN-en

Az együttes egy németországi dugó miatt nem tudott időben megérkezni a fesztiválra.

“Sajnálattal közöljük veletek, hogy a szombat éjjelre meghirdetett Tito and Tarantula koncert  elmarad. Tito-ék sajnos a német autópályán ragadtak egy hatalmas dugóban, így nem érnek el semmilyen a közelbe tartó repülőjáratot. Jelenleg épp egy videóüzenetet készítenek nektek” – olvasható a fesztivál honlapján.

Pénteken alkonyattól Sepultura, Korpiklaani,pirkadatig pedig FeZeN elektro várta a szórakozni vágyókat.  A Kreatort a fesztiválozók kérésére hozták el Fehérvárra a szervezők. A 30 éve aktív thrash csapat itt mutatta be pénteken a Phantom Antichrist című új lemezét, de mással is készült a FeZeN-re: tökéletesen megtanulták kiejteni Székesfehérvár nevét, így nem csak a koncerten, de a FeZeN-esek köszöntésében is minden hang a helyén volt. Ahogy minden fellépő, úgy Mille Petroza-ék is kaptak a nevükkel ellátott, egyedileg címkézett bort vendéglátóiktól.

Az EDDA Művek hatalmas koncertet adott, rengeteg ember előtt. A FeZeN főszervező Kovács Tóni bulizenekara, a Paradicsom megtöltötte a FeZeN Klub kerthelyiségét, a Cabriot, míg bent, a FeZeN Klub Csarnokban szintén teltház volt a Kowalsky Meg a Vega fellépésén. Ugyanitt Kowáék után az Anna & the Barbies lépett fel – Pásztor Anna és zenekara nem egyszerűen koncertet adott, hanem közösségi perfomanszot adott elő. Az énekesnő bement a közönségbe, megénekeltette, sőt vetkőztette is rajongóit. De nem csak ő szerzett meglepetést: a Bloodiest koncertjén a közönség friss májat kapott a zenekartól.