Belföld

Epicor Software Hungary Kft. – átfogó üzleti megoldások

Az Epicor Software Hungary Kft. a világ egyik vezető üzletiszoftver-szállítójának, az Epicor Software Corporation-nek a leányvállalata. A magyar leányvállalat az Epicor által fejlesztett üzleti megoldások mellett a Magyarországon is jól ismert iScala termékeinek is szállítója és támogatója, így az Epicor egy egyedülállóan széles palettát kínál a magyar vállalkozások számára.

Az Epicor legismertebb terméke Magyarországon az 1993 óta forgalmazott iScala ERP-megoldása, amely moduláris felépítése folytán képes a felhasználó vállalattal együtt növekedni, s a pénzügyi-könyvelési alapmoduloktól kezdve a legösszetettebb nyilvántartási, logisztikai, termelésirányítási és erőforrás-gazdálkodási funkciókat ellátó, komplex vállalatirányítási rendszerré bővülni.

Ugyanakkor az Epicor Software Hungary Kft. a vállalatok teljes üzleti folyamatára kínál megoldásokat, és ezeket a kis- és középméretű cégek mellett a nagyvállalatok is sikerrel alkalmazzák. A társaság a forgalmazott ERP-rendszereivel egyaránt bizonyított a nemzetközi és a hazai piacon is, hiszen a magyar vállalakozások igényeihez igazított megoldásokat is szállít: üzleti intelligencia rendszereket (BI), döntéstámogató rendszereket (DSS), elektronikus iratkezelési rendszereket, munkafolyamat-irányítási rendszereket (WF), vagy IT szolgáltatásokat támogató rendszereket (ITSM).

Az Epicor vállalatirányítási rendszere és feladat-specifikus megoldásai teljes mértékben integrálhatók, így valóban egységes IT-környezet biztosítható egy vállalat üzletvitele számára. A vállalati folyamatokat lefedő megoldások és ezek integrálhatósága együttesen alkalmassá teszik az Epicort arra, hogy ügyfelei az IT területén megvalósíthassák a „mindent egy szállítótól” való elvet, ami nagymértékben támogatja az IT-stratégia kialakítását és megvalósítását, és hatékonyabbá teszi a minőségellenőrzési folyamatokat is.

Epicor Software Hungary Kft. – átfogó üzleti megoldások 1

Az Epicor Software Hungary Kft. felismerte, hogy mint informatikai szállító, kiemelt szolgáltatásokkal kell támogatnia az EU-s pályázati forrásból fejleszteni szándékozó vállalkozásokat. Ennek érdekében a társaság együttműködést alakított ki pályázatíró irodákkal, amelynek köszönhetően több magyar vállalkozás is sikeres informatikai fejlesztést hajtott végre pályázati forrásból. Az Epicor folytatja ezt a gyakorlatot, és 2008-ban is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több hazai vállalkozás használhassa ki a pályázati lehetőségeket. Az Epicor és pályázatíró szakértő partnerei a következőkben nyújtanak segítséget:

  • a pályázatra való alkalmasság megállapítása;
  • az adott vállalkozáshoz illeszkedő üzleti megoldások kiválasztása (beleértve a hardver eszközöket is);
  • pályázati anyag elkészítése;
  • a kiválasztott és támogatott üzleti informatikai megoldás teljes körű, projektszemléletű megvalósítása.

Az Epicor minden, a fejlesztési lehetőségek iránt érdeklődő vállalkozásnak segítséget nyújt információkkal és workshop rendezvények szervezésével is.
A társaságról, az üzleti megoldásokról, valamint az üzleti informatikai fejlesztéseket támogató pályázatokról bővebb információt az Epicor honlapján olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik