Mobil
businessman is working on tablet and using smart phone

A telekomosok postán is egyeztethetnek adatot

Dömös Zsuzsanna
Dömös Zsuzsanna

tech-újságíró. 2017. 05. 23. 13:59

Jegyezze meg június 30-át, ha feltöltőkártyás előfizető. Addig kell adatot egyeztetnie szolgáltatójával, különben megszűnik az előfizetése. Hétfő óta a Telekom Domino feltöltőkártyás ügyfelei ezt a postahivatalokban is megtehetik.
Korábban a témában:

Mint ismeretes ez év elejétől megváltoztak a feltöltőkártyás előfizetésekre vonatkozó jogszabályok.  Az ügyfeleknek június 30-ig szükséges személyes adataikat egyeztetniük a szolgáltatóval,erről SMS-ben is tájékoztatást kapnak.

A Telekom lehetővé tette, hogy május 22-től országszerte 99 postahivatalban is egyeztethessék adataikat a Telekom Domino kártyás előfizetői, így a Telekom ügyfelei összesen már négyféle módon elintézhetik a szükséges egyeztetést:

  • online (www.telekom.hu/adategyeztetes),
  • telefonos ügyintézéssel (+36 80 630 045) minden nap 7 és 22 óra között,
  • személyesen a Telekom üzletekben,
  • személyesen a postán (itt megtalálja, melyikben).

Azok a Telekom ügyfelek, akik az adategyeztetést online végzik el, egy hétvégére korlátlan díjmentes beszélgetést kapnak belföldön, Telekom mobil és Telekom vezetékes irányba. Az adategyeztetés elvégzését követően a Telekom aktiválja a kedvezményt, és SMS-ben értesíti az ügyfelet arról, hogy melyik hétvégén érvényes a kedvezmény. Egy ügyfél a kedvezményt csak egyszer kaphatja meg.

Hogy más szolgáltatóknál ezt miként teheti meg, arról ezen cikkünkben írtunk bővebben.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Male doctor working on desk with laptop computer and paperwork on his desk. Medical concept by doctor on computer in office with stethoscope over hospital background.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.