Belföld

Budapesti irodájában tárolta és árulta a kokaint egy vállalkozó – így csaptak le rá

Elfogtak a rendőrök egy 49 éves budapesti vállalkozót, aki rendszeresen kábítószert értékesített Budapesten. A rendőrség közleménye szerint a nyomozók tíz nappal ezelőtt érték tetten P. Attilát az irodájánál, amint kábítószert ad el egy pusztazámori vásárlójának.

A rendőrök a vevőt igazoltatták, a gépkocsiját pedig  átvizsgálták. A kesztyűtartóból alufóliába csomagolt, kábítószergyanús zöld növényi törmelék, valamint nejlontasakban fehér por került elő. A nyomozók rajta kívül még azonosítottak és előállítottak egy olyan budapesti fogyasztót is, aki rendszeresen vásárolt P. Attilától.

police.hu

Mindkét férfit kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, a korábban vásárolt drogot is sikerült lefoglalni tőlük. P. Attilát a nyomozók még aznap elfogták, kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását.

A fogyasztókhoz és a P. Attilához köthető ingatlanokban tartott kutatások során több mint 700 adag kábítószert – marihuánát és kokain – foglaltak le. A drog feketepiaci értéke négymillió forint. Emellett több mint 3 millió forintot és közel 1500 eurót is lefoglaltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik