Belföld

Betárazott a Fidesz Soros-könyvből

Soros György illegitim kitiltásokkal gáncsolja a magyar demokratikus diktatúra szárba szökkenését (Array)
Soros György illegitim kitiltásokkal gáncsolja a magyar demokratikus diktatúra szárba szökkenését (Array)
5000 kötetet rendelt kedvezményesen a 114 fős parlamenti frakció.

Az mfor.hu szúrta ki, hogy a Fidesz-frakció a pestisracok.hu portált is fenntartó GerillaPress Lapkiadó és Média Tanácsadó Kft.-től 13 millió forintért rendelt könyveket. A portál kérdésére a frakció elárulta, kiknek, milyen kötetet vettek.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportja Andreas von Réty: George Soros című könyvéből vásárolt 5000 darabot. A könyveket a frakció az egyéni választókerületi képviselőknek osztotta ki.

A szerző neve helyesen egyébként, Andreas von Rétyi, egy könyve pedig így 2600 forintba került a 114 fős frakciónak, ami jelentős kedvezmény, a piacon 3221 forinttól kezdődik a könyv ára, a PestiSrácok oldaláról 2990 forintért rendelhető meg. Az mfor.hu értékelése szerint a könyv tökéletesen alkalmas lehet arra, hogy minden fideszes képviselő alaposan fel tudjon készülni Soros Györgyből, aki kedden az RTL Híradónak videóüzenetben mondta el, hogy az nagyon aggódik az országért, mindent megtesz a magyarokért, akik számára

tragédia, hogy a jelenlegi kormány kiforgatja a valóságot, félrevezeti a lakosságot, és így próbálja magát hatalmon tartani.

Korábban egyébként nemcsak a Fidesz-frakció, hanem az állami hírtévé is reklámozta a könyvet, amelynek szerzőjéről kiderült, hogy korábban főleg az ufók, az összeesküvés-elméletek foglalkoztatták, de írt egy „kézikönyvet” arról is, hogyan lehet gyógyítani a rákot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik