Tech

Ez lehet a Messenger életmentő funkciója

Arról már jó ideje hallani, hogy a Messenger egy olyan funkcióval bővül, amivel visszavonhatjuk az elküldött üzeneteinket. Egy fejlesztő által az is kiderült korábban, hogy elküldésük után 10 percig lesz lehetőség arra, hogy mindkét fél beszélgetéséből eltávolítsuk a véletlenül (vagy inkább meggondolatlanul) küldött sorokat. Egy saras112 nevű felhasználó most beszédes képernyőmentést osztott meg a Redditen, ami alapján úgy tűnik, hogy már nagyban zajlik a teszt.

Jelenleg ha egy üzenet törlését választjuk a csetablakon belül, azzal csak a mi szemünk elől tüntetjük el. Az androidos mobilon készített fotó alapján a jövőben ekkor két opciót is feldob majd az app, és kiválaszthatjuk, hogy minden résztvevő esetében, vagy csak a saját ablakunkból kívánjuk eltávolítani a kijelölt szöveget.

Sehol sem látni szó szerint „Unsend”, azaz visszavonás opciót, így lehet, hogy végül nem is ez lesz a fejlesztés neve, ahogy azt eddig hittük. A tesztben résztvevő felhasználó posztja szerint arról sem tesz említést az app, hogy lenne 10 perces időkorlát.

Fotó: Reddit

Tavaly októberben még egészen más képernyőmentéseket láthattunk, itt még kimondottan az Unsend Message szöveg ugrott fel az appban. A cég minden bizonnyal többféle megoldást tesztel, mielőtt élesben is megérkezik a funkció.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik