Szórakozás

Baki a ValóVilág 11 első összefoglalójában: adásban maradt Nádai Anikó bosszankodása

Közben a villalakók örömködése volt hallható.

A vasárnapi beköltözés után hétfőn került adásba a 11. ValóVilág első összefoglalója. Azon kívül, hogy akadt bőven történés a villában – két páros például már a legelső estén összegabalyodott – egy baki is becsúszott az adásba. Miután Nádai Anikó felkonferálta a soron következő jelenetet, annak csak a hangja indult el, a képernyőn továbbra is a műsorvezető maradt, aki láthatóan mérgelődött, azt azonban nem hallani, hogy pontosan mi miatt.

A jelenetet egy néző is rögzítette, a videót Twitteren tette közzé:

Frissítés:

Nádai kedden Instagramján reagált a történtekre. Posztjában azt írja, ma reggel arra ébredt, hogy mém vált belőle, amin eleinte nem annyira nevetett, de örül, hogy nagyobb a műsor visszhangja mint a focivébének.

Adódott egy kis technikai probléma, természetesen nem ez volt az első, sem az utolsó ilyen, ez az élő adás varázsa. Nem a villalakókra haragudtam, és még csak nem is a munkatársaimra, egyszerűen csak a helyzetre, hiszen maximalista vagyok, aki igyekszik mindenből a legjobbat kihozni. Reméljük legközelebb menni fog, és nem tréfál meg minket a technika ördöge

– adott magyarázatot a műsorvezető.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik