Szórakozás

„Ha egy függő ide bekerülne, az kibukna pár nap alatt” – Curtis örül, hogy számíthatnak rá a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben

rtl
rtl
Majkával való viszonyáról is beszélt.

Curtis egészen megnyílt Varga Ádámnak a Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi adásában: a rapper mesélt függőségéről, sőt a Majkával való viszonyáról is.

Valamiért azt éreztem, ő mindig próbál ilyen főnökszerepet kialakítani kettőn között. Együtt értük el az összes sikerünket. Én nem egy zenekar-tag voltam, hanem a másik ember. Egyenrangú társként kellett volna kezelni, én nem éreztem ezt. Elmentünk egymás mellett. (…) Azóta nem beszéltünk. Semmi. De jobb is így. Nem is kellett volna kibékülnünk. Ez nem egy együttes volt, hanem egyesülés: én is nagyon szívesen csak a nagykoncerteket csináltam volna, ha annyit keresek, mint a Peti. De ez nem így volt sajnos

– mesélte rapper kollégájáról és az ominózus fellépésről, ahová nem látogatott el.

Azt is elmondta, jó ideje nem él drogokkal, ez látszik is, hiszen nem tudna szerepelni egy ilyen volumenű műsorban, mint a mostani.

Az nekem nagyon jó visszaigazolás, hogy itt vagyok a műsorban, képben vagyok, számíthatnak rám. Ha egy igazi függő ide bekerülne, az kibukna pár nap alatt.

Curtis elárulta azt is, hogy 8 hetet volt elvonón, további 8 hónapot pedig szakemberrel dolgozott, és a mai napig tisztának vallja magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik