Szórakozás

65 éves korában találkozott először 84 éves anyjával egy nyugdíjas, négygyerekes nagymama

Két évtizeden keresztül kereste, azt hitte, már meghalt.

Judy Kenyon Dudley-ben él, négy gyereket nevelt fel, tanárnőként dolgozott, de már nyugdíjba vonult. Születésekor örökbe fogadták, de sose érezte befogadó családját a családjának. Két évtizeden át kereste biológiai anyját, sikertelenül. Azt gondolta a ma már nagymama, hogy anyja, biztosan meghalt.

Egy tévéműsor segítségével most mégis rábukkant az anyjára, Gina Masse-ra, aki él és virul Dél-Franciaországban. A műsor egy találkozót is összehozott a két nővel, illetve Kenyon három testérével Cannes-ban – írta a Daily Mail.

Kenyon 1957-en született, nem sokkal születése után fogadta örökbe egy fiúval, Daviddel együtt egy család. Az örökbefogadó szülők elváltak, az anyjuk újraházasodott egy arisztokratával, és ezek után egy nagy kastélyban nőttek fel a gyerekek, de nem szívesen látott személyek voltak az új családban.

David felkutatta biológiai családját, és támogatta Kenyont is, hogy megtalálja ő is a sajátját. Több weboldal és az adoptációs papírok segítségével arra jutott, hogy az eredeti neve Jane Masse, és hogy az anyját Gina Masse-nak hívták, aki 19 éves korában szülte meg őt. Több címet is felkutatott, ahol lakhat az anyja, de egyiken sem találta meg.

Két évtizeden keresztül kutakodott, sikertelenül, arra gondolt, meghalhatott biológiai anyja. Pedig rátalált egy féltestvérére is a papírokon, aki 196-ben születhetett, és aki szintén a Jane nevet kapta, de őt sem találta meg személyesen.

Gina Masse a tévéműsorban mesélte el, hogy 19 éves volt, mikor megszülte Kenyont, de örökbe kellett adnia, mert az 1950-es években nem nézték jó szemmel, ha valaki egyedülálló tinédzserként lesz anya. Nem is tudta sokáig senki, hogy gyereket szült.

Aztán valamikor valaki azt mondta: ó te odaadtad a csecsemődet. Mire én: Nem, egyáltalán nem így volt. Elvették tőlem a babámat. Nem volt más választásom.

Masse abban reménykedett, lánya rátalál, már csak azért is, mert a szülei mindig is ugyanazon a címen laktak halálukig. Mint kiderült, Kenyon írt is levelet arra a címre, de már egy évvel a nagyszülők halála után.

A tévéműsornak, a Long Lost Family-nek hála meglett Masse, és nem csak ő, hanem az azonos nevű Jane, és rajta kívül két másik testvér is Dél-Franciaországban.

Ez egy kis csoda

– mondta a műsorban Masse, mire Kenyon hozzátette:

A fellegek felett járok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik