Szórakozás

Krizsán Lili: Tóth Gabi nem jobboldali, nem baloldali, hanem előadó

LifeTV
LifeTV
Megfogalmazta saját véleményét Osváth Zsolt kritikája után.

Nemrég Osváth Zsolt éles kritikát fogalmazott meg Tóth Gabival szemben, mivel egy YouTube-videójában arról beszélt, hogy „hány” az énekesnőtől, amiért szerinte gerinctelen és jellemtelen, miután úgy véli, hazudott neki azzal kapcsolatban, hogy milyen célból lépett fel a Fidesz–KDNP kampányzáróján. A történéseket pontosabban ebben a cikkben fejtettük ki.

Kapcsolódó
Osváth Zsolt: Hányok Tóth Gabitól. Nem az bánt, hogy fideszes, hanem, hogy belehazudott a pofámba
Videóban beszél arról, miért tartja jellemtelen embernek az énekest.

Azóta Tóth Szabi, a Sugarloaf zenekar tagja is kifejtette véleményét az üggyel kapcsolatban, azt tanácsolta Osváth Zsoltnak, hogy lelkileg próbáljon meg meggyógyulni, és nem hasonló módon beszélni másokról. Nemrég pedig Krizsán Lili, a Sztárban Sztár leszek! versenyzője vette védelmébe Tóth Gabit.

Te, mint az országunk elfogadás és tolerancia fő szószólója, nem tudom, hogy hogy jössz ahhoz, hogy ilyesféle kijelentéseket tegyél emberekről. Méghozzá olyan dolgokban, ami egyéni döntéseken alapul, és semmi közöd nincsen hozzá! Mindig arról beszélsz, hogy a hazudozás milyen egy csúnya dolog, és erre fel mindenféle hazugsággal próbálod beszennyezni Gabi nevét. Attól, hogy a Fidesz mellett áll, még nem biztos, hogy minden pontot elfogad és egyet ért vele

– kezdi majd az Instagram Story funkcióval feltöltött videóban tovább folytatja.

Lehet, hogy számodra egy senki vagyok, és azt fogod mondani, hogy a te követői számoddal egy nagyobb valaki vagy, de úgy gondolom, hogy az, ahogy te próbálsz Kajdi Csaba 2-ként sokkal rosszabb stílusban és ismerettel valaki lenni, értékek nélkül, az elég gáz. Szerintem nem példaértékű, amit mostanában csinálsz! Ja, és basszus a Himnuszról beszélünk, a magyar Himnuszról!

Kapcsolódó
Az anorexiával küzdő Krizsán Lili tanácsot kért Tóth Gabitól, aki azt mondta neki: az ő korában jött rá arra, hogy Isten vele van
A Sztárban sztár leszek! egykori versenyzőjét olyannyira inspirálja az énekesnő, hogy még az egyik dalszövegének részletét is magára tetováltatta nemrég.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik