Szórakozás

Tóth Szabi Osváth Zsoltnak: Szerintem most egy kicsit gyógyulj meg lelkileg, és utána gyakorolj egy kis önkritikát

A Sugarloaf gitárosa nyílt levelet írt Osváth Zsolthoz, miután a Youtuber a minap azt mondta, hánynia kell Tóth Gabitól.

Osváth Zsolt hétfő este közel félórás videóban beszélt arról, mekkorát csalódott Tóth Gabiban. Hosszasan részletezte, miért tartja jellemtelen embernek az énekesnőt, akire, mint mondja, nem azért haragszik, mert fideszes, hanem azért, mert hazudott neki.

Kapcsolódó
Osváth Zsolt: Hányok Tóth Gabitól. Nem az bánt, hogy fideszes, hanem, hogy belehazudott a pofámba
Videóban beszél arról, miért tartja jellemtelen embernek az énekest.

Azt éreztem, hogy én hányok Tóth Gabitól. Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt. Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy fideszes, vagy kormánypárti, még csak az sem bánt, hogy a politikában szerepet vállal, hanem az bánt, hogy hazudott nekem

– hangzott el a videóban, amiben kritikával illette Gáspár Győzőt és Muri Enikőt is.

A történtek után a Sugarloaf alapítója, Tóth Szabi a privát Facebook oldalán fogalmazott meg nyílt levelet Osváth Zsoltnak címezve. A levél tartalmából a zenész engedélyével idézünk.

Mint írja, jó ideje figyelemmel követi Osváth pályafutását, és ha nem is sok, de akadnak olyan dolgok, amelyekben egyezik vele a véleménye. Most viszont úgy gondolja, a műsorvezető átlépte a jó ízlés határát, és szerinte a tegnapi videójában úgy mondott véleményt, hogy némelyik szereplőt csak a bulvárlapok hasábjairól ismeri.

Eléggé gusztustalannak tartom, hogy te egy magánbeszélgetést felveszel, majd annak tartalmát szétkürtölöd egy videóban a saját – vélhetően – álszent csalódottságod mögé bújtatva és még meg is fejeled azzal, hogy különböző negatív jelzőkkel aggatod és ezért a megítélését és a karrierjét befolyásolod. Jóérzésű ember ilyet nem csinál! Nem lehet, haver, hogy savanyú a szőlő?

– írta posztjában a zenész.

Tóth szerint nem szerencsés jellemtelenséget kiáltani, mert az ártatlanság joga mindenkit megillet.

Zsolti, képzeld vannak olyan emberek akik nem számításból Fideszesek baszki, hanem meggyőződésből, szocializációból, tapasztalatból lettek azok. Tudom, hogy nehéz elhinni de képzeld létezik ez az állatfaj és még meg is kockáztatnám, többségben van. Honnan a pitliből tudod, hogy ők nem ilyenek? Miért nem vallod be őszintén, hogy a csalódottságodat még nem heverted ki? Láttuk a picsogós videódat amiben elsírod bánatod a politikai csalódottságod miatt

– folytatódott a levél, melyben a zenész hangsúlyozta, hogy szerinte az ország és a világ nagy része is elfogadó.

Most már túltoltad, Zsolti. Szerintem most egy kicsit gyógyulj meg lelkileg, és utána gyakorolj egy kis önkritikát és kérj ettől a két énekesnőtől bocsánatot, mert emberileg nem ítélheted meg őket, csak szakmailag. Az meg szubjektív, de szerintem az építő kritikát mindenki szívesen veszi! Zárásként felhívnám a figyelmedet valamire, amit úgy látszik, elfelejtettél: ne ítélj, hogy ne ítéltess!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik