Élet-Stílus

Az anorexiával küzdő Krizsán Lili tanácsot kért Tóth Gabitól, aki azt mondta neki: az ő korában jött rá arra, hogy Isten vele van

Duna TV
Duna TV
A Sztárban sztár leszek! egykori versenyzőjét olyannyira inspirálja az énekesnő, hogy még az egyik dalszövegének részletét is magára tetováltatta nemrég.

A Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője, Krizsán Lili tavaly novemberben került kórházba anorexiája miatt, 44 kilósan. Bár ideiglenes kimenőt kapott azóta, a barátai elfordultak tőle és a munkáját is elveszítette. A Blikk szerint továbbra is küzd a betegséggel, a minap pedig Tóth Gabitól kért tanácsot, hozzátéve, hogy jó lenne látni őt.  Az énekesnő 24 órán át elérhető Instagram történetében felelt neki.

Kapcsolódó

Pont ennyi idős voltam, mint te, amikor azt éreztem, hogy semmi kapaszkodóm nincs, ami segítene. És rájöttem, hogy rohadtul nem vagyok egyedül, mert Isten velem van, akármilyen furán is hangzik ez sok ember számára

hangzott a válasz.

Krizsán Lili egyébként olyan inspirálónak találja Tóth Gabit, hogy januárban az egyik dalszövegének részletét is az alkarjára varratta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik