Szórakozás

Kim Kardashiant egyszer a saját apja szeretőjének hitték

Ezt egy egészen elképesztően jó interjúban mondta el David Lettermannek.

David Letterman beszélgetős műsora, a My Next Guest Needs No Introduction folytatódik a Netflixen, a harmadik évad első részében pedig Kim Kardashiannal beszélgetett, aki most lett negyven. Az interjú kifejezetten szórakoztató és érdekes lett, rengeteg olyan dolgot mondott el benne Kardashian, amiről eddig nem feltétlenül beszélt ennyire részletesen van őszintén, többek közt arról, amikor évekkel ezelőtt Párizsban fegyveresek kirabolták.

Kim Kardashian negyvenéves korára végre lehagyta Mészáros Lőrincet
Negyvenéves lett a celebek celebje, aki egy szexvideó, majd az egyik testrésze miatt lett híres, de négygyerekes anyaként már komolyodna és apja nyomdokaiba lépne, miközben van egy minimális esélye arra is, hogy first lady legyen Amerikában.

De arról is beszélt, hogy milyen volt tinédzserként megélni azt, amikor O.J. Simpsont vádolták meg felesége, Nicole Brown meggyilkolásával, és Kardashian apja, Robert Kardashian védte Simpsont, miközben Kardashian anyja, Kris Jenner legjobb barátnője volt Nicole Simpson. Mint kiderült, egy héttel a gyilkosság előtt a Kardashian család együtt nyaralt a Simpson családdal, de Kardashian arról is beszélt, hogy ez volt az az időszak, amikor az egyik alkalommal, amikor átment apjához, lefotózták őt, és azzal került be valami bulvárlapba, hogy ő Robert Kardashian szeretője. Kim Kardashian úgy fogalmazott, hogy akkor találkozott először azzal, hogy miként és mennyire ferdíti el sokszor a dolgokat a média.

Kiemelt kép: Netflix

Ajánlott videó

Olvasói sztorik