Szórakozás

Billie Eilish se tudja, hogy mi lesz a róla szóló filmben

Július óta forgatnak vele. Számára is meglepetés lesz a film.

A zenés-kitárulkozós celebdokumentumfilm műfaja valóságos reneszánszát éli mostanában, az elmúlt évek ilyenjeit taglaló cikkünkben már említettük, hogy az Apple TV 25 millióért Billie Eilish-sal is leszerződött egyre.

Segítünk eligazodni a jó és kevésbé jó celebzenész dokufilmek között
Ha már Taylor Swift és Billie Eilish is filmet forgat arról, mit csinál, amikor nem koncertezik, megnéztük az elmúlt tíz év dokumentumfilmjeit, és elmondjuk, melyik őszinte és melyik paródiája önmagának.

Az énekesnőt erről is kérdezték az iHeartRadio ALTerEGO nevű rendezvényén, Eilish pedig elmondta, hogy már tavaly július óta forgat vele a film stábja és várhatóan még idén kijöhet. Arról viszont fogalma sincs, hogy mi lesz benne, ugyanis egyetlen percet se látott belőle és nem sokat tud úgy egyáltalán róla. Szóval ő maga is izgul, hogy mi kerül majd a filmbe. Ez akár jó hír is lehet, hisz úgy tűnik, az énekesnő nem szól bele a filmesek munkájába, ugyanakkor arról nem tudni, hogy a menedzsmentje mennyire tartja kontroll alatt a projektet, szóval még így is születhet belőle unalmas PR-film.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images, iHeartMedia

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik