Poszt ITT

Gerlóczy: Orbán Viktor utolsó szavazója

Gerlóczy Márton
Gerlóczy Márton

író, publicista. 2017. 10. 24. 15:10

Mopsz. Vélemény.
Korábban a témában:

Megmondom őszintén, egyáltalán nem gondoltam volna, mennyi hasonlóság fedezhető fel egy orbánért rajongó szavazó és egy mopsz között. Abban, hogy ezeket a hasonlóságokat megfigyelhessem és felfedezhessem, sokat segített a körülmény, hogy éppen erre az ünnepi hétvégére hagytak nálunk megőrzésre egy mopszot. Korábban sem orbánért rajongó szavazóval, sem mopsszal nem laktam közös háztartásban, de az orbánért rajongó szavazókról azért sejtettem, hogy hasonlóan a többi szavazóhoz, szeretnek eszegetni, sétálni, kakilni, pisilni, heverészni a fotelben, megugatni a postást, nyalogatni a szájuk szélét, elbóbiskolni és szuszogni, horkolni a tévé előtt. Ma már tudom, hogy egy mopsz pontosan ugyanezeknek a szenvedélyeknek él, tulajdonképpen ugyanolyan, mint bármelyikünk, de mégis – és ez a döntő – van egy fontos tulajdonsága, ami miatt csak és kizárólag egy orbánért rajongó szavazóhoz hasonlítható. Az ünnepi rendezvények közvetítése alatt, míg mi az ünnepi heveréssel és bóbiskolással és szuszogással voltunk elfoglalva, a mopsz egy pillanatig sem érdeklődött az adásmenet iránt, ám onnantól kezdve, hogy a miniszterelnök úr a színpadra lépett, egészen addig, mígnem onnan – nagy megkönnyebbülést okozva – távozott, le sem vette róla a szemét. Üzenem hát a miniszterelnök úrnak, s egyben küldöm a bizonyítékot is nagy szeretettel: ha majd eljön a napja, amikor mindenki látja majd, micsoda ócska, csaló kuruzsló maga, ne csüggedjen, a mopszokra még számíthat.

Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. június 30.
Egy asszisztens steril műtőkabátot vesz magára egy műtét előtt a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika műtőjében 2015. június 30-án. Minden év július 1-jén, Semmelweis Ignác születésnapján ünneplik a magyar egészségügy napját, a Semmelweis-napot.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.