Közélet

Saját fiánál fogyott ki a tár a vajdasági családirtónál

Ráfogta a fegyvert és meghúzta a ravaszt, de pont kifogyott a töltény – írja a Bors.

„Az apám rám emelte a fegyvert, meghúzta a ravaszt, de pont kifogyott a töltény. Miközben dühösen cserélt, én elrohantam, egy fa mögé bújtam. Üvöltve jött utánam, azt kiabálta: gyere elő, te kurva kölyök, úgyis megöllek! – idézte fel a borzalmas részleteket a férfi a Blicnek.

A Bors beszámol a francia családapa, Emmanuel Danjon nyilatkozatáról is, aki elmondta, hogy akkor vette el a fegyvert, amikor a gyilkos tárat cserélt, majd a közelében lévő szék lábával ütötte le, és a földön fojtogatta.

„Mikor úgy láttam, hogy már meghalt, berohantam a feleségemhez, tiszta vér volt a válla, de élt” – mondta a férfi.

Mint azt korábban megírtuk, az őrjöngő Rade S. hat emberrel végzett a túlnyomórészt magyarok lakta településen egy menyegző után. A férfi először anyósát és apósát ölte meg, átment menye, Natália szüleinek házába. Itt agyonlőtte az ifjú arát, majd az ő szüleit, B. Sándort és Karolinát is. Tombolásának az esküvő után a családnál vendégeskedő, egyébként Franciaországban élő férfi vetett véget, aki leütötte egy széklábbal: a csapás olyan erősre sikerült, hogy a gyilkos belehalt sérülésébe.

A szerb belügyminiszter a történtek után leváltotta a magyarkanizsai és a zentai rendőrkapitányság két parancsnokát. A gyilkos ellen korábban ugyanis már többször tettek feljelentést, komolyabb következménye mégsem lett a dolognak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik