Élet-Stílus

Két pár is jacuzziban szexelt, amikor egy vendég lenézett a szálloda erkélyéről

A hongkongi esetről videó is készült.

Terjed egy bizarr videó a közösségi oldalakon: a felvétel egy hongkongi szállodában készült, és két szeretkező pár is látható rajta.

A szálloda egyik vendége július 1-jén, a saját erkélyéről filmezte a 18 pluszos jeleneteket. Az alatta levő szinten egy pár az erkélyükön található privát jacuzziban szexelt – az aktusban résztvevő nő egyébként közben a medence szélén ült és egy tésztás ételt fogyasztott.

A szomszédjukban, szintén az erkélyen levő bugyogós medencében egy másik pár foglalkozott hasonló tevékenységgel.

A két párt bárki láthatta, aki felettük lakott a hotelben. Alattuk néhány méterrel a szálloda nagy medencéjében eközben családok fürdőztek.

A Sun brit bulvárlap által idézett jogász szerint a két pár akár börtönbüntetésre is számíthat a nyilvános szex miatt; ugyanakkor megütheti a bokáját a videó készítője is, aki törvénybe ütköző cselekedete hajtott végre azzal, hogy mások privát tevékenységét rögzítette.

A férfi azt mondja, ő nem kívánt kémkedni a párok után, csak lenézett a saját erkélyéről, és így szembesült a furcsa látvánnyal. A videót pedig azért készítette, hogy eljuttassa a hatóságoknak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik