Élet-Stílus

Miért jó vak emberrel járni – ezzel viccel egy tiktokozó

A nő azt mondja, a fogyatékosság áldás is lehet.

Sajátos abszurd humorral beszél a párkapcsolatáról egy Niya Esperanza nevű nő az általa készített TikTok-videókban. Barátja, Jake vak, és a nő sok posztban ebből csinál „tréfát”.

A legnézettebb videójában – épp 2,7 millió megtekintésnél jár – arról beszél, miért „jó”, hogy barátja nem lát. Az alább is látható poszt címe: „Top 5 ok, amiért hálás vagyok, hogy a barátom vak.”

Először is: sosem nézi meg a többi lányt.

– így kezdődik a felsorolás, majd kifejti a többi előnyt is. Például, hogy

  • mindegy, hogy Niya épp hogy néz ki; nem fontos, hogy szép legyen a haja,
  • nem kell eldugni Jake elől az ajándékokat,
  • remekül lehet TikTok-videókat gyártani a srácról, mert sokszor nem tudja, hogy épp felvétel készül róla,
  • és mivel Jake nem ülhet a volánhoz, nem is szól bele abba, hogy más hogy vezet (de itt rögtön hozzáteszi: bárcsak ez igaz lenne).

@niyaesperanza

@jakeolson61 is the perfect boyfriend and here’s why… ##Blind ##BlindBoyfriend ##InterabledRelationships ##InterabledCouple ##BlindHack ##DisabilityTikTok ##Accessibility ##LearnOnTikTok ##TodayILearned ##Blindness ##Comedy ##BoyfriendCheck ##BoyfriendGoals ##PINKHolidayRemix ##TheHarderTheyFall ##ChristmasPresents ##Cheating ##CaughtCheating

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

A meglehetősen durva poénok után Niya egy következő videóban – egy kommentelői kérdésre reagálva – elmondja: a vakság tényleg lehet áldás. Ugyanis (bár a fogyatékosság természetesen sok nehézséggel jár), barátjának sok minden nem adatott volna meg, ha nem lenne vak – például nem ismerhették volna meg egymást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik