Élet-Stílus

Elindul az elnökségért az „afrikai Kim Kardashian” zenész párja

Közös erővel akarnak győzedelmeskedni.

Grand P, azaz Moussa Sandiana Kaba bejelentette, elindul az elnöki posztért hazájában, Guineában. Ebben segítségére lesz párja, a plussize-modell Eudoxie Yao, aki a kampányát fogja igazgatni – írt a Daily Star.

Grand P egy nagyon ritka – 8 millió emberből egyet érintő – genetikai betegséggel, progériával született, ami azt jelenti, hogy az öregedés jelei már nagyon fiatal korban jelentkeznek (ez a betegség inspirálta a Benjamin Button különös élete könyvet illetve az abból készült filmet).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EUDOXIE YAO (@eudoxieyao__) által megosztott bejegyzés, Szept 6., 2020, időpont: 4:49 (PDT időzóna szerint)

A zenész és elefántcsontparti párja, akit az afrikai Kim Kardashiannek is neveznek a múlthónapban jegyezte el egymást. sokan kritizálták őket, hogy mindez csak egy reklámfogás, és csak kihasználják a „nem a méret a lényeg” szlogent.

Most pedig bejelentették, hogy Grand P elindul az október 18-i választáson, és ehhez pártot is alapított. A kampánymenedzsere Yao lesz, akinek már korábban is voltak politikai ambíciói, de akkor Elefántcsontparton elutasították az indulását. De nem adta fel ezt a tervét sem, 2025-ben újra tervezi megmérettetni magát.

Ha nem lehetek Elefántcsontpart elnöke, még mindig lehetek Guinea first ladyje. Hiszek ebben

– írta Facebook-oldalán. Esküvőjüket egyébként jövő januárra tervezik. Már ha lesz, egy másik posztjában ugyanis a párját arra figyelmezteti, hogy ha nem szedi össze magát, nem lesz esküvő, a szülei nem mennek bele, szóval ne csókolgassa szájon a rajongóit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik