Élet-Stílus

Dukai Regina arra kéri a követőit, hogy kövessék ki, ha nem értenek vele egyet

Nem akarja meglovagolni a George Floyd hullámot, de úgy érezte, muszáj leírnia, ami benne van.

Hazai és külföldi celebek egész sora reflektált már George Floyd halálára, az Instagram pedig feketébe borult. Dukai Regina volt a legutóbbi, aki nem tudta magában tartani a gondolatait az üggyel kapcsolatban.

Nyomás okozta fulladás miatt halt meg George Floyd - állítja egy új boncolás
A független vizsgálat eredménye ellentmond a korábbi megállapításoknak.

Az elmúlt napokban egyre inkább nyomta a mellkasomat néhány gondolat és úgy érzem ki kell írjam magamból, mert fulladok tőle… Fulladok tőle… hmm… valójában fogalmam sincs mit jelent igazából fulladni valamitől… Végignézve a szörnyű videót, ami körbejárta az egész világot, rájöttem, hogy valójában sosem fulladtam még… nem, amikor azt hittem fulladok, mert egy barlangba kell bemennem, nem, amikor fulladtam a szívzűrjeim miatt és nem, amikor azt éreztem fulladok, mert megviselt egy-egy vita a szeretteimmel

– kezdte posztjában Dukai.

Egész életemben nehezen viseltem a rosszindulatot. Az évek során döbbenettel tapasztaltam, hogy embereknek örömet okoz mások ok nélküli megalázása, szidalmazása. Az NEM OK, ha nem szimpatikus valaki! NEM OK, ha nem tetszik a vallási hovatartozása, szexuális beállítottsága! NEM OK, ha nem tetszik a bőre színe! NEM OK, ha “túl kövér” vagy “túl sovány”! NEM OK, ha épp nem úgy éli az életét, hogy Te elképzelted, hogy élje!!! Keress ettől jobb kifogásokat a gyűlöleted és a gyengeséged kimutatására!

Dukai Regina végül azt is leírta, hogy mi volt ezzel a bejegyzéssel a célja, majd megkérte az embereket, hogy kövessék ki, ha nem értenek vele egyet.

Nem meglovagolni szeretnék egy hullámot… hanem egyszerűen tenni szeretnék valamit a magam módján és szeretném tudatni veletek, hogy én hova tartozom! Kik mellé tartozom! Nem tartozom azok mellé, akik bárkit elítélnek a bőre színe, származása, vallása, szexuális beállítottsága miatt és nem tartozom azok mellé, akik bármilyen közösségi media platformot arra használnak, hogy szánalmas kommentjeikkel bántsanak másokat, mert sajnos a cyberbullying is egyre elterjedtebb mostanában! Semmi mást nem kérek, csak azt, hogy kövess ki most, ha bármelyik felsorolt közösség ellen vagy, mert akkor az én oldalam, nem a megfelelő hely számodra!

Kiemelt kép: Instagram/@reginadukai

Ajánlott videó

Olvasói sztorik