Belföld

A piroson futott át L.L. Junior kisfia

A 24.hu-n is beszámoltunk róla, hogy szombaton késő délután Budapesten, a XIV. kerületben egy autó elütött egy gyereket. Később kiderült, hogy az énekes L.L. Junior hároméves fiáról van szó, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Bors hétfői számában azt írja, hogy Dávid, a testvére és az édesanyjuk, Csilla egy zuglói rendezvényen voltak aznap és vélhetően hazafelé indultak, amikor a Vezér utca és a Füredi utca sarkánál a kisfiú váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából és kiszaladt a zebrára, amikor a jelzőlámpa pirosan világított. Ekkor az első érkező autó, egy ezüstszínű Opel elütötte a kisfiút, aki több métert repült.

A Blikknek nyilatkozó szemtanú szerint egy ismerőst láthatott meg, míg a Ripostnak azt mondta valaki, aki szintén látta a balesetet:

Együtt mentem át a zebrán a két fiatal anyukával és a három gyerekkel. Az egyikük és két gyerek átért a zöldön, de a kisfiú és a másik nő lassabban haladt, csak az osztott pálya közepén lévő járdáig sikerült eljutniuk. Ekkor váltott pirosra a lámpa, ők pedig lassítottak, ahogy odaértek az úttest mellé. A pici fiú azonban látta, hogy a testvére már a túloldalon van, ezért gondolt egyet és ő is át akart szaladni a bátyja mellé.

Bár a rendezvényen készenlétben lévő rendőrök és mentők azonnal a baleset helyszínére siettek, és egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a kisfiút, Dávid olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét. A Bors által megkérdezett szemtanúk szerint az édesanya a balesetet követően összeomlott és magát hibáztatta a történtekért.

A napilap megtalálta az Opel sofőrjét is, egy 76 éves férfit is, aki nem tudja magának megbocsátani a balesetet, holott biztosan tudja, hogy minden szabályt betartva közlekedett és a rendőrség szerint sem merült fel ittas vezetés gyanúja. A baleset idején az autóban ült a felesége is, akivel a szomszédok szerint a napokban utaztak volna nyaralni, de inkább lemondták.

L.L. Junior már jó ideje nem élt együtt Dávid édesanyjával, 2016-ban pedig újranősült. Mostani felesége Körtvélyessy Zsolt színész lánya, Kinga. Junior apósa azt mondta a Blikknek, hogy az egész család rossz állapotban van, de azt tudják, hogy ha piros volt a lámpa, amikor Dávid elindult a zebrán, akkor az autósnak esélye sem volt.

Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik